Porniţi motoarele! Herbie - cea mai îndrăgită şi năzdrăvană maşină din toate timpurile intră din nou în cursă, alături de Lindsay Lohan!

Era prin 1969 când America a descoperit pentru prima dată "Herbie" sau "The Love Bug," incredibila maşinuţă cu inima unei campioane care a prins viaţă în filmul acelei epoci. Povestea maşinuţei Volkswagen Beetle, plină de personalitate şi dorinţă nebună de viteză devine foarte populară în anii "60 pentru publicul de toate vârstele. Filmul a mai beneficiat de-a lungul timpului de alte 3 variante pe micul şi marele ecran.

Mai mult de trei decade, producătorii filmului "Herbie: Fully Loaded" îşi dau seama că mulţi care au crescut cu "Herbie" în anii "60, "70 şi "80, acum au copii şi vor

să vadă o nouă aventură a maşinuţei. Ideea era ca Herbie să fie o maşinuţă retro, foarte cool, adusă în secolul 21 ca şi concurentă la NASCAR.

Căutând o actriţă plină de carismă, tupeu şi înclinaţii comice pentru a-i da viaţă personajului Maggie Peyton, producătorii au găsit-o pe Lindsay Lohan.

"Am fost foarte încântat să lucrez cu Lindsay deoarece am rămas impresionat de energia şi prezenţa ei scenică “, mărturiseşte regizorul Angela Robinson.

Ea întruchipează perfect toate caracteristicile necesare personajului Maggie. “Lindsay are capacitatea de a introduce publicul în mijlocul poveştii. Este o plăcere să lucrezi cu ea."

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Povestea ar fi următoarea: Maggie Peyton este noua proprietară a Volkswagen-ului cu numărul 53, cu o personalitate

şi o minte proprie.

Maggie descoperă că sub capota maşinii nu se află numai motorul, ci şi un pic de "magie”. Cu datorii până peste cap, ea decide să se înscrie la Competiţia NASCAR urmând paşii tatălui său. Pregătiţi-va să faceţi cunoştinţă cu noul Herbie- pe stradă, pe trotuar şi la curse (care vor intra în istorie!).