Duo-ul Lambert - Anconina funcţionează într-o simbioză perfectă cu cele două staruri ale filmului, Pogo şi Picasso, în “Hercule şi Sherlock”.

“Hercule şi Sherlock” este o comedie poliţistă simpatică, în care cele două vedete canine ale filmului se alătură lui Christopher Lambert şi Richard Anconina. Astfel, filmul întregeşte lista în care câinii deţin un rol important. “Beethoven”, “Airbud” sau “L" Incroyable Voyage”.

Antoine Morand, şeful unei bande de falsificatori de bani a avut ideea, pe când se afla în celula sa din Baumettes, să le încredinţeze oamenilor lui misiunea de a-i răpi pe Hercule şi Sherlock, doi câini dresaţi de un ofiţer de pază al vămii să descopere bancnotele falsificate.



O dată ce şi-au dus la bun sfârşit misiunea, în ciuda aversiunii reciproce, Vincent şi Bruno trebuie să locuiască cu câinii. Ei nu sunt ca oricare alţi câini, ci superdotaţi, sunt buni la fotbal, ştiu să-şi ia mâncare singuri din frigider şi se dovedesc a fi împătimiţi ai uitatului la televizor.

Într-o zi, Vincent o întâlneşte pe vecina lui, Marie, de care se simte foarte atras.
El nici nu îşi imaginează că aceasta este o poliţistă care desfăşoară o anchetă despre ei, deoarece i se pare dubios ca cineva să răpească nişte câini, aşa, degeaba! Ei trebuie să descopere o mulţime de bancnote rătăcite într-un depozit. Mulţumită acestor câini, ei găsesc banii, însă şeful vrea să-i omoare. Atunci Vincent şi Bruno iau o decizie care le va schimba viaţa pentru totdeauna.
 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”