Nu vrea bani, ci doar ce nu poate avea… o viaţă liniştită!

Un bătrân cartofor, Bob (Nick Nolte) care nu prea mai are noroc încearcă să jefuiască un cazinou din Sudul Franţei. Numai că cineva a anunţat deja poliţia în legătură cu ce se va întâmpla...

"Hoţul cinstit", inspirat oarecum din filmul negru al lui Jean-Pierre Melville, "Bob le Flambeur”, îl are în centrul poveştii pe Bob, un hoţ american care trăieşte la Nisa. Dependent de jocurile de noroc şi de heroină, Bob intră în atenţia celor din jur când salvează o tânără, nou-venită în oraş, pe nume Anne (Nutsa Kukhianidze) din ghearele peştelui ei.



Când i se oferă ocazia să fure câteva tablouri dintr-un cazinou din Monte Carlo, Bob speră că recompensa lui va fi atât de mare încât să-şi permită să se retragă din funcţia de hoţ. Singurele lui probleme rămân peştele care o hărţuia pe Anne şi un poliţişt pe nume Roger (Tcheky Karyo). În "The Good Thief" publicul îi mai poate urmări alături de Nick Nolte, pe Emir Kusturica şi Ralph Fiennes.

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”