« Aici sunt, Varvară, aici sunt, unde m-ai plantat tu şi femeile tale, cu pruncii, cu vaca şi cu viţelul... »

Foştii boboci, absolvenţii repartizaţi la Viişoara, care au rămas în pofida tuturor dificultăţilor create de cei care nu îi doreau printre ei, au din nou de înfruntat chefliii satului, care în loc să muncească preferă să stea toată ziua la cârciumă.

Aşa se face că picior de bărbat nu mai poate fi găsit prin sat. Toată lumea se întreabă unde au dispărut. Varvara, ca o eroină ce e, află că toţi au plecat să se angajeze la fabrică pentru a câştiga mai mulţi bani şi pentru a scăpa de gura muierilor de acasă.

În semn de protest, aceştia vor să-şi recâştige onoarea în faţa soţiilor şi să-şi impună respectul.

Însă cei rămăşi, îşi petreceau timpul la cârciumă, în timp ce femeile suportau povara muncilor de zi cu zi. Nu este şi cazul lui Toderaş care, refuzând poziţia de brigadier, se face om de casă şi are grijă de tot ce mişcă prin gospodărie.

Însă liniştea din Viişoara este tulburată de o prezenţă feminină care reuşeşte să răstoarne ordinea firească a lucrurilor.
Este vorba de frumoasa Praxitaea, profesoară de greacă şi de muzică, prietena lui Geo. Dar care or fi visurile Varvarei şi ce întorsături vor lua lucrurile în Viişoara, în acest anotimp plin de surprize?


 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”