“În timp ce tu dormeai”, o poveste de dragoste la...a doua vedere!

Comediile romantice care degajă bună dispoziţie nu sunt întotdeauna cele mai reuşite dacă transmit o perspectivă goală şi plină de zaharină asupra lumii. Pe de altă parte, când sunt pline de vervă şi adorabile precum "While You Were Sleeping, e timpul să te îndrăgosteşti.

Succesul filmului în care protagoniştii sunt Sandra Bullock şi Bill Pullman nu este dat de un element valoros în sine, ci de replicile personajelor.

Astfel, ele dau o notă spirituală şi pozitivă comediei romantice. Jon Turteltaub, al cărui "Cool Runnings" degajă un umor neruşinat, pare că de data asta are mult mai multă inspiraie, iar Bullock şi Pullman merită aplauze pentru nota de strălucire care poate să topească până şi zăpada.

Acţiunea filmului are loc în preajma sărbătorilor de Crăciun în Chicago, unde Lucy (Sandra Bullock) are un job banal de vânzătoare de bilete la metrou.

( “Stau în această boxă intocmai cum stă un viţel”). Lucy se simte foarte singură datorită monotoniei de care este înconjurată: ore regulate ale prânzului la ghereta cu hot-dog unde îi cere vânzătorului acelaşi lucru dintotdeauna.

Oamenii par că nu ţin seama de ea, dar nimeni nu face mai bine asta decât Peter Callahan (Peter Gallagher), domnul Perfecţiune, pentru care Lucy se desprinde din colivia ei. Într-o zi, el este atacat de nişte hoţi care-l împing pe şina metroului, iar Lucy îl salvează din faţa metroului care tocmai se auzea venind: „Oh, Doamne, ce bine miroşi!” exclamă ea în

timp ce se chinuia să-l tragă de pe şine. În mijlocul acestei scene, Peter se trezeşte şi se uită pentru o clipă la Lucy, apoi intră în comă din care e posibil să nu mai iasă niciodată.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Filmele despre

pacienţi aflaţi în comă nu sunt prea amuzante, mai ales când aceasta strică ziua unei persoane. Totuşi "While You Were Sleeping" freamată de bucurie şi o urmează pe Lucy la spital unde o asistentă crede că e logodnica lui Peter. Tot ce ştie tânăra e că imediat începe să fie înconjurată de familia Callahan care vine în cireadă la spital şi pare a fi exact lucrul după care tânjea de mult. Însă nu le poate explica încurcătura care s-a produs deoarece bunica lui Peter ar fi riscat să facă un infarct.

Intriga se complică o dată cu apariţia lui Jack( Bill Pullman), fratele lui Peter, care o priveşte pe Lucy plin de suspiciune şi curiozitate mai mare decât se cădea.

Sandra Bullock este principala atracţie a peliculei, aducând un zâmbet cald şi o serie de particularităţi rolului său.

Este o eroină timidă, mereu acoperindu-şi gura sau roşind care nu face decât să intre în încurcături din cauza strălucirii pe care o adaugă personajului ei.