Un film plin de acţiune, umor şi dragoste, un final extraordinar pentru seria de succes a călătoriilor în timp!

Michael J. Fox şi Christopher Llyod se întorc în ultima parte a trilogiei Back to the Future produsă de Steven Spielberg şi regizată de Robert Zemeckis.

După succesul primelor două filme, premiate cu Oscar, Steven Spielberg a produs partea a treia, în care fantasticele călătorii în timp şi spaţiu continuă.

Este anul 1955. Almanahul a fost recuperat şi astfel cursul firesc al viitorului, pus la locul său.

Din nefericire, DeLorean-ul e lovit de fulger şi dispare cu Doc cu tot. Marty află că prietenul său a fost transportat înapoi în timp, în 1885, şi că a murit împuşcat, în spate, de strămoşul lui Biff.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Tânărul reuşeşte

să ajungă în trecut exact cu şase zile înaintea incidentului, deci îl găseşte viu pe Doc, aşa încât n-ar avea decât să se urce în DeLorean şi să demareze către prezent. Rezervorul maşinii e însă fisurat, iar cei doi trebuie să facă rost de combustibil, ceea ce este destul de complicat, pentru epocă şi pentru că Doc s-a îndrăgostit...