Inca o zi fericita, filmul de debut al regizorului si scenaristului Sam Levinson, este povestea impresionanta a unei femei care incearca sa isi gaseasca locul intr-o familie numeroasa si complicata, deloc usor de inteles.

Nunta fiului cel mare, transforma un weekend in familie intr-un amalgam de emotii nesperate si trairi dureroase pentru sensibila Lynn (Ellen Barkin). Desi spera sa aiba o reuniune linistita alaturi de cei patru copii ai sai, Lynn primeste tot felul de acuzatii injuste din partea fiului mijlociu, in timp ce singura sa fiica face eforturi supraomenesti sa-si tina sub control demonii interiori.



In plus, femeia trebuie sa faca fata prejudecatilor parintilor ei, dar si racelii fostului sot, Paul (Thomas Hayden Church), care se prezinta la eveniment impreuna cu noua lui sotie (Demi Moore), o femeie extrem de  frumoasa si tot atât de temperamentala. 

In ciuda tuturor greutatilor pe care i le aduce numeroasa familie, Lynn se straduieste sa-si mentina echilibrul emotional si sa pastreze aparentele in drama Inca o zi fericita.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

  • Distribuția: Demi Moore, Ellen Barkin, Kate Bosworth