Filmul "Jocuri de putere" se bazează pe adevărate evenimente despre trădarea familiei, dragostea pierdută și un secret distrugător întunecat care se învârte în jurul unei familii politice de mare putere din sudul adânc. Kate Stenson (Molly Burnett) visează la o viață de invidiat, în calitate de chineză Southern Belle. Se căsătorește cu Ken Burnett, fiul puternicului primar al orașului- un tată controlor care va face orice pentru a-și proteja poziția.

Kate are doi copii cu Ken- o fiică biologică și un fiu adoptiv, pe nume Logan (Tate Birchmore).

Dar stilul de viață aparent perfect al lui Kate începe să se prăbușească la margini, în timp ce descoperă că Logan suferă de probleme grave de sănătate mintală. Călătoria lui Kate pentru a descoperi adevărata poveste a trecutului Logan dezvăluie un secret negru care poate distruge întreaga moștenire Burnett.

Pe măsură ce Kate investighează- cu ajutorul unui nou prieten- pentru a demonta istoria din spatele bolii Logan, aceste secrete de familie de neimaginat apar la suprafață, punând-o în pericol neprevăzut.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

  • Distribuția: Karyme Lozano, Ray Wise, Tom Malloy