Pasiunea se dezlănţuie doar pe tărâmul celor bogaţi…

China şi Michael sunt un cuplu în căutarea aventurilor periculoase, iar afacerile şi plăcerea sunt un cocktail pătimaş care îi va face să ardă în flăcările pasiunii.

Doar că meseria de hoţ de bijuterii e supusă regulilor. Jocul în care cei doi intră, îi va învăţa că nu doar pasiunea îi uneşte, ci şi dragostea. Încântaţi să-şi schimbe partenerii, la o petrecere privată, cei doi îşi îndeplinesc rând pe rând toate fanteziile erotice care le mistuiau corpurile, dar nu uită nici de frumoasele diamante pe care trebuie să le fure.



Atmosfera incendiară o face însă pe China să uite de planul iniţial, şi mânată de dorinţa pătimaşă îi mărturiseşte lui Drake, unul din invitaţii de la petrecere că este o hoaţă de bijuterii, însă acesta nu o ia în serios şi continuă jocul plin de senzualitate, pe care îl uitase de mult, alături de soţia lui.

China devine geloasă pe Michael care îi oferă soţiei lui Drake o călătorie pe tărâmul senzualităţii.
Însă toate aceste jocuri îi vor apropia sau îi vor despărţi pe China şi Michael?

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”