Un mormânt antic nedescoperit...şi o lume a mumiilor dezlănţuită!

Un grup de oameni de ştiinţă (studenţi la egiptologie) se apucă să studieze inscripţiile găsite pe un mormânt, descoperit în parcul Nord American. În mormânt se află o preoteasă (Aneh-Tet) în vârstă de 400 de ani.

Aceasta revine la viaţă şi începe să caute ofrande pentru a reînvia legiunea ei de morţi. Ea are nevoie de sângele unei fete virgine pentru a-şi readuce la viaţă tatăl, pentru a-l face nemuritor şi pentru a conduce lumea.

Astfel, regina care în aproape tot filmul umblă goală începe să ucidă fiecare om care-i iese în cale pentru a reînvia cele 6 mumii pentru a dezlănţui lumea ei.

De-a lungul masacrului pe care îl comite, regina o întâlneşte şi pe fecioară, care se întâmplă sa fie sora unei studente implicate în proiect. Ea reuşeşte să-l transforme şi pe şeful proiectului arheologic, interpretat de Rhet Giles, în marele preot.



 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”