Liceenii au ajuns in clasa a XII-a

Cu toate acestea, ei inca se tin de sotii, in special Ionica. Pasionati de rock ‘n’ roll, ei pun la cale un nou proiect: o formatie rock. Evident, solist este carismaticul Mihai, care dupa ce a trecut prin multe peripetii pentru a cuceri inima Oanei, o pierde din cauza ca au dus relatia prea departe: au facut dragoste, fara a fi suficient de maturi pentru o astfel de experienta.

Pe langa iubita, si-a pierdut si o membra a trupei, ceea ce pune in pericol reusita lor pe plan muzical. Nu lipsesc din poveste nici personaje pitoresti ca Isoscel sau Nea Pandele.

Provincialul Mihai, locuieste la camin. Este coleg de camera cu Ionica si Andrei. Toti canta intr-o formatiede muzica, alaturi de Geta, Dana si Vlad. Geta este prietena lui IOnica. Acest Ionica care este gelos din fire, dar si un bun “inventator” de muzica, mai ales datorita acestui sentiment.
Mama Getei vrea ca fiica ei sa renunte la muzica pentru a se dedica carierei, una viitoare, identica cu a ei. Intre timp, in clasa lor apare un nou coleg, Radu. Aparitia lui, perturba viata componentilor formatiei de muzica…

  • Distribuția: Tamara Buciuceanu, Mihai Constantin, Mihai Mereuta, Stefan Banica Jr., Oana Sirbu, Cesonia Postelnicu