Un lord al drogurilor are doua opţiuni: să moară împuşcat sau prins de un ganster înrăit!

Thorn( DMX) şi Raymond (Kris Kristofferson) interpretează în “Lords of The Street” rolul a doi oameni care împărtăşesc aceleaşi idealuri. În ciuda faptului că îmbrăţişează căi diferite, cei doi încearcă să-l prindă pe un dealer important de droguri din Mexic.

După ce uraganul Katrina devastează tot oraşul New Orleans si se instalează haosul, Santiago Rodriguez găseşte locul ideal pentru a-şi dezvolta o piaţă de droguri. Dar cel mai mult îşi doreşte să evadeze de la închisoarea locală.

Cel care îl ajută este unchiul său, capul Mafiei din Catalina. În schimbul eliberării, Rodriguez trebuie să-i plătească unchiului 15 milioane de dolari pe care prietena lui le-a furat cât timp el a fost la închisoare.

Dar pentru proaspătul evadat nu e un lucru prea uşor să-şi recupereze această sumă pentru că pe urmele lui se află un poliţist care-l pândeşte de mult timp, Raymond, care e mai hotărât ca oricând să-l bage, din nou, la închisoare.
El nu e singurul, deoarece Thorn este şi el pe urmele lui deoarece i-a omorât nepoata. Cu un individ răzbunător pe urmele sale şi cu un poliţist care vrea să-l vadă arestat cu orice preţ, periculosului lord al drogurilor nu-i rămâne decât să scape direct în bătaia unei arme sau să moară încercând să scape.


 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”