Lupta pentru propia viaţă îl determină pe Jake să-şi ascută simţurile de boxer neînfricat.

Prima din cele 8 continuări ale filmului „Bloodfist” îl aduce, din nou, în prim plan pe campionul la kickboxing Jake Raye (Dragon Wilson) care era sigur că zilele în care se lupta au devenit istorie. Asta până când primeşte un telefon de la un vechi prieten, care îl duce în Orientul Îndepărtat, loc în care intră pe mâinile unui nebun.

Dar cine este Jake Raye? Un boxer care a renunţat să mai lupte după ce şi-a donat un rinichi fratelui său în urma unui accident de maşină.

“Să lupţi cu un singur rinichi înseamnă sinucidere curată”, îi spune el la un moment dat unui puşti.

De această dată, Jake este nevoit să se lupte pentru propria viaţă. După ce face faţă mai multor atacuri, el este capturat şi păzit de câţiva campioni la arte marţiale. Dus pe o insulă, Jake este nevoit să se bată cu mai mulţi ucigaşi stimulaţi chimic pentru a ucide. Pentru a câştiga bătălia şi pentru a-i înfrânge, Jake are nevoie să îşi pună în practică toată iscusinţa sa de maestru în artele marţiale.



 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”