Scarlett Johansson şi Sarah Jessica Parker te aşteaptă în cea mai provocatoare comedie romatică pe care ai văzut-o vreodată.

Sarah Jessica Parker, Ben Stiller, Elle Macpherson şi Emily Hart îţi dau întâlnire marţi seară, fix după ce tradiţionalele ceasuri rele şi-au făcut probabil efectul, iar ţie nu-ţi rămâne decât să te bucuri de un film cu adevărat remarcabil, în regia lui Eric Schaeffer.

Pentru Joe (Eric Schaeffer) şi Lucy (Sarah Jessica Parker), doi prieteni foarte buni şi în acelaşi timp colegi de cameră, ideea unei relaţii romantice se transformă într-o adevărată provocare.

Cu atât mai mult cu cât Joe este îndrăgostit lulea de o fată care locuieşte în camera vecină şi pe care n-a văzut-o niciodată. După îndelungi tachinări, Lucy îi face o propunere intrigantă: dacă nu vor avea o relaţie stabilă în cel mult o lună, amândoi se vor arunca de pe Brooklyn Bridge.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Zis

şi făcut! Doar dacă Bwick Elias (Ben Stiller) nu i-ar face, între timp, curte lui Lucy, iar Joe n-ar mai fi atât de fascinate de misterioasa vecină. Regizorul Eric Schaeffer n-a rezistat ispitei de a sta în spatele camerei şi şi-a rezervat rolul lui Joe în această comedie. Iar Emily Hart îşi joacă foarte bine personajul, cu atât mai mult cu cât este rolul ei de debut.