Visele şi răzbunarea sunt două dorinţe pe care Jack trebuie să şi le împlinească în „Bullfighter”.

Olivier Martinez interpretează în „Bullfighter” rolul lui Jack, un francez care călătoreşte până în Mexic pentru a-şi îndeplini visul de a deveni toreador.

Jack este un bărbat a cărui viaţă, fără sens, îl duce în diverse locuri pitoreşti şi îl aduce în compania multor oameni interesanţi. În ciuda fascinaţiei lui pentru lupta cu taurii, viaţa lui este liniştită.

Dar, când fata unui mare mafiot este împunsă de un taur până o lasă aproape fără răsuflare, Jack este implicat în nefericitul eveniment şi devine vânat de o armată de ucigaşi.

În timp ce Jack se luptă pentru viaţa sa, dorinţa de a trăi va depinde de abilitatea lui de a-şi învinge proprii demoni şi de a accepta ideea că nu va mai vedea răsăritul soarelui.

Regizat de Rune Bendixen, „Bullfighter” ilustrează experienţa lui Bendixen ca regizor de filme de televiziune. Cu fiecare scenă în derulare, se poate observa dorinţa regizorului de a reflecta stilul western, unde personajele sunt ghidate atât de setea de răzbunare cât şi de dorinţa arzătoare de a-şi urma visele.


 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”