A fi faimos nu înseamnă că poţi obţine tot ce vrei...

Bobby Bishop are totul, un show de televiziune cu un rating mare şi o viaţă personală plină de picanterii. Dar toate acestea se destramă în curând. Tot succesul pe care l-a acumulat nu înseamnă nimic deoarece suferă din dragoste.

Cu o inimă zdrobită şi cu presiunea de la show-ul care se desfăşoară live, Bobby îşi pierde simţul raţiunii şi în direct, îi face declaraţii de iubire fostei sale iubite, Lily.



Deşi a încercat să îşi vadă mai departe de viaţa ei, Lily a urmărit în secret tot ce se întâmplă cu Bobby şi a fost uimită când a auzit declaraţia în direct. Acum, el o caută disperat prin New York şi trebuie să facă faţă rudelor şi prietenilor ei cam ciudaţi. Bobby vrea să ajungă la inima fostei iubite, dar oare aceasta va reuşi să treacă peste trecutul lui aventuros şi peste faptul că a lăsat-o acum câţiva ani baltă?



 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”