O familie din înalta societate ascunde multe secrete hidoase...

Alan Cross este un detectiv englez care, în 1938 călătoreşte pe coasta Franţei, într-o comunitate de bogataşi unde vrea să asiste la înmormântarea unui prieten.

Totodată, el vrea să descope şi circumstanţele în care acesta a murit. Cross găseşte o familie burgheză de origine britanică care l-a cunoscut pe prietenul lui şi care se pare, trăieşte după propriile-i reguli.

Helena Graves era destul de apropiată cu cel decedat, însă pretinde că nu ştie nimic despre condiţiile în care acesta a murit.

Fiica Helenei, Celia, este logodită cu un bogătaş de origine americană, dar trăieşte şi o relaţie incestuoasă cu fratele ei, care curtează o evreică, spre disperarea Helenei.

Cross devine convins că cineva din familia Graves este vinovat, însă acest lucru va iesi la iveală doar atunci când cineva va muri.

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”