Cele mai bune seriale turcesti sunt la KANAL D!

Ozcan Deniz si Asli Enver, actorii care interpreteaza rolurile principale in aceasta productie de succes, sunt gata de reintalnirea cu publicul din Romania!

Cel de-al treilea sezon al productiei de succes „Mireasa din Istanbul” (original: „Istanbullu Gelin”), cu Ozcan Deniz si Asli Enver in rolurile principale, incepe, la Kanal D, pe 22 iulie! Un scenariu articulat si prestatia impecabila a actorilor fac astfel incat productia de succes „Mireasa din Istanbul” sa fie atat de indragita si asteptata de milioane de romani.

Povestea fascinanta de dintre Sureyya (Asli Enver) si Faruk (Ozcan Deniz) continua cu intamplari dramatice, menite sa starneasca interesul privitorului. In ultimul episod al sezonului trecut, familia Boran trecea prin grele incercari. Renumita familie ajungea „in strada” in urma confruntarilor cu Adem (Firat Tanis).

Cu toate acestea, membrii familiei Boran raman uniti si, in ciuda problemelor prin care trec, sunt fericiti si lupta pentru a-si recastiga drepturile.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

  • Distribuția: Ozcan Deniz, Asli Enver, İpek Bilgin, Salih Bademci