Katherine Heigl, Jennifer Tilly şi Brad Dourif te invită să petreci o seară de suspans şi teroare în compania lui Chucky, cea mai cunoscută păpuşă criminală din lume!

Chucky, păpuşa ucigaşă care a adus milioane de spectatori în sălile de cinematograf din întreaga lume, e gata să-ţi prezinte luna de miere de care s-a bucurat, numai la KANAL D. Când Tiffany, fosta lui iubită, pune cap la cap bucăţi din corpul lui şi îl reînvie, Chucky o asasinează şi o transformă într-o păpuşă ucigaşă, la fel ca el.

Luna de miere şi-au început-o alături de alţi doi tineri căsătoriţi, care, la rândul lor, decid să-şi serbeze mariajul departe de casă.

Însă pe drum, cele două păpuşi ucigaşe îşi reamintesc de plăcerile lor sadice, iar până la sfârşitul filmului fac astfel încât să redea tradiţionala însemnătate a căsătoriei lor: luna de miere se trăieste numai în doi!

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cum i-a urat Ileana Sterp "La mulți ani!" cumnatei sale pe Instagram. Logodnica lui Culiță Sterp a blocat-o în mediul online: "Ne-am greșit și ne-am zis vorbe la nervi!"

Katherine Heigl şi Jennifer Tilly îţi fac cunoştinţă cu Chucky,

păpuşa ucigaşă, care acum se pregăteşte pentru luna de miere. Chiar dacă şi-a găsit jumătatea, Chucky nu renunţă la crimele care l-au făcut celebru pe micile ecrane!