Apă şi sânge, preţul distracţiei unor tineri rebeli!

Gloria, Danny şi Jeff sunt trei buni prieteni care se îmbarcă pe un iaht şi pornesc într-o croazieră de-a lungul coastei braziliene. Înainte să plece, li se alătură un invitat de ultim moment, Marcos, un tânăr frumuşel şi bogat pe care abia îl cunoscuseră.

Aşa cum e de aşteptat, combinaţia aceasta de trei băieţi şi o ştrengăriţă, care se plimbă sub nasul lor în bikini, nu duce la nimic bun.

În scurtă vreme, cei trei încep să se întreacă pentru a câştiga atenţia Gloriei, până când situaţia începe să se deterioreze şi între băieţi are loc o mică altercaţie.

Danny îl aruncă în apă pe Marcos cu o vestă de salvare- ca să-l înveţe minte să păstreze distanţa faţă de Gloria. Dar când se întorc să-l recupereze, Marcos e de negăsit pe întinderea altminteri liniştită a oceanului.
Marcos era fiul unui client important al tatălui Gloriei (pe care îl pândea falimentul) şi dispariţia lui nu ajută cu nimic la liniştirea spiritelor, dimpotrivă. Aflaţi deja departe de ţărm, între cei trei prieteni creşte o tensiune de rău augur. Ca urmare, incidentele neplăcute încep să se ţină lanţ până când croaziera lor se transformă într-o luptă feroce pentru supravieţuire.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Veste importantă pentru femei! Cine sunt pensionarele care trebuie să se prezinte la casele teritoriale de pensii