Lui Emiliano, un tânăr bogat şi prosper din Mexic, îi este înscenată o spălare de bani proveniţi din afaceri cu droguri de chiar unul din prietenii săi, un avocat lipsit de orice scrupule care îl sfătuieşte să părăsească ţara pentru a scăpa de autorităţi.
Confuz şi înspăimântat, Emiliano îi urmează sfatul şi pleacă. Ajunge în Columbia, mai precis în Bogota. Aici este atacat şi jefuit, i se fură banii şi paşaportul.

Umilit şi lovit, rătăceşte pe străzile oraşului până ajunge în faţa unui bar, La Plaza Garibaldi. Aici, printre acordurile muzicii mariachi, o zăreşte pe frumoasa Rosario, cântăreaţa formaţiei de mariachi.
Între cei doi se va înfiripa o frumoasă prietenie. Rosario îi va îngriji rana, îl va ajuta să-şi găsească o locuinţă.

Din teama de a nu fi prins, Emiliano îşi schimbă numele în Francisco Lara şi îi spune lui Rosario că este în trecere prin Bogota şi că vrea să ajungă în Argentina pentru a lucra ca şi mecanic auto.


Rosario este singura cântăreaţă a formaţiei de mariachi şi totodata fiica unui fost mare maestru al muzicii mariachi. Ea îl va ajuta pe Emiliano să se alăture formaţiei.
În scurt timp, cei doi vor deveni atracţia serilor din Plaza Garibaldi şi vor fi îndrăgiţi de publicul localului.
Prietenia dintre cei doi le va schimba complet viaţa. Emiliano va putea începe o nouă viaţă în Bogota datorită lui Rosario, iar ea va descoperi dragostea adevărată.

Copilăria lui Rosario nu fusese una fericită. Ea este marcată de amintirea tatălui ei şi el tot cântăreţ, un om pasionant şi boem care riscase viaţa lui şi a familiei sale lăsându-se pradă desfrâului şi băuturii.
Cu toate astea, amintirea tatălui ei o face fericită. În semn de afecţiune, păstrează costumul de mariachi pe care el l-a purtat când era în viaţă. Îndrăgostită de Emiliano, îi împrumută acestuia costumul pentru a putea cânta.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Emiliano Sanchez Gallardo, membru al uneia dintre cele mai puternice familii din Mexic, nici nu visase că va ajunge vreodată să cânte într-un bar de mâna a doua din capitala Columbiei. Crezând că situaţia lui se va rezolva în câteva săptămâni, nu îi spune adevărul lui Rosario. Dar lucrurile se complică şi mai mult, este acuzat de spălare de bani, lucru înscenat chiar de prietenii lui.

Emiliano trebuie să fie puternic. Situaţia în care se află l-a distrus nu numai pe el, dar şi pe familia sa. Pe lângă toate astea, trebuie să ţină piept şi sentimentelor sale faţă de Rosario, care îl năvălesc puternic.

Mai are de luptat şi cu doi rivali, arogantul Colossus Jalisco, fostul partener de scenă al fetei şi Javier Macias, avocat şi el îndrăgostit nebuneşte de Rosario.

Încordarea, tensiunea pe care încearcă să le ascundă precum şi momentele când nu îi poate oferi explicaţii clare lui Rosario, vor fi în dezavantajul lui Emiliano. La acestea se vor adauga şi intrigile Virginiei, fiica proprietarului barului Plaza Garibaldi, îndragostită de el şi geloasă pe Rosario. Ea va reuşi să-i despartă.
Părăsit de Rosario, Emiliano va trebui să înfrunte viaţa periculoasă, de noapte a capitalei columbiene. Prietenii din formaţie nu îl vor lăsa atunci când îi este mai greu şi îl vor sprijini.
Neînţelegerile dintre cei doi îndrăgostiţi se vor clarifica în cele din urmă şi astfel, cei doi se vor împăca. Momentul fericit va fi umbrit în schimb de prinderea lui Emiliano de către poliţie. Imediat, va fi deportat. Rosario nu îl părăseşte ci se duce după el în Mexic oferindu-i sprijin moral.
În final, Emiliano şi Rosario ne vor arăta că merită să înfrunţi orice obstacol pentru a fi împreună.