“Va trebui să mori pentru a renaşte!”

Aşa sună replica unuia dintre vârcolacii din “The Dead Of Night”. O gaşcă de tineri sunt convertiţi în vârcolaci şi totul porneşte de la un joc stupid între ei. Când doi dintre tineri sunt legaţi şi îngropaţi de vii, ceilalţi nu pot decât să se bucure de isprava făcută. Însă, după ce consideră că jocul a luat sfârşit ceilalţi îi dezgroapă, dar nu mai sunt acolo.

Misterul este dat uitării repede şi toată lumea se întoarce la colegiu.

Apar şi cei care au fost îngropaţi, însă puţin schimbaţi, având o altă atitudine. Conflictul dintre ei devine din ce în ce mai mare, iar pe timpul nopţii cei doi se preschimbă în vârcolaci, corupându-i si pe ceilalţi, hrănindu-se cu mintea şi corpul lor.

Doar Mel şi Nancy nu se lasă ispitiţi şi încearcă să facă faţă convertirii. Într-o bătălie pe viaţă şi pe moarte, varcolacii par învinşi o dată cu apariţia luminii, dar să nu uităm că noaptea este sfetnicul lor.



 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”