"Black Cloud" ilustrează căutarea identităţii, a descoperirii pe sine, a destinului şi a viselor unui tânăr Navajo

"Black Cloud" are la bază o poveste adevărată a luptei lui Lowell Bahe pentru a face parte din Echipa Olimpică de Box. Tânărul american în vârstă de 16 ani, originar din tribul Navajo, încearcă să-şi depăşească propria-i condiţie pentru a demonstra că merită să fie respectat ca oricare altă persoană.

Trăind într-o rezervaţie din Arizona, Black Cloud a experimentat din plin prejudecăţile şi răutăţile lumii exterioare, făcându-l să se simtă singur şi neajutorat.

El e îngrijorat deopotrivă de viitorul tribului său şi al culturii moştenite de la strămoşii lui. Singurul lucru de care este sigur e pasiunea lui pentru box.

Din fericire, Black Cloud are un sfetnic mai mult decât inteligent, pe tot parcursul călătoriei sale: Bud, antrenorul său de box şi în acelaşi timp prietenul lui, îl învaţă drumul spre glorie.

Cu o interpretare de excepţie a lui Eddie Spears în rolul lui Black Cloud, cu Tim McGraw în rolul şerifului şi cu debutul regizoral al lui Rick Schroder, acest film este o călătorie spirituală a tânărului Navajo în
căutarea identităţii, a descoperirii pe sine, a destinului şi a viselor sale.
 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”