Prima iubire nu se uita niciodata!

Datorita abilitatilor lui sportive, Mike devine primul membru al familiei sale acceptat la prestigioasa Universitate Northwestern, primind o bursa fotbalistica.

Atunci cand se intoarce in orasul natal pentru perioada vacantei de Craciun- cu scopul de a-si vizita parintii si prietenii, Mike o aduce cu sine pe colega lui de facultate Elizabeth Mitchum, o fata draguta si bogata din Chicago cu care are o relatie amoroasa.

Desi aparitia tinerei Elizabeth ia prin suprindere pe toata lumea, nimeni nu este mai socat decat Shelby, fosta iubita din liceu a baiatului, care nu pare sa fi lasat trecutul in

urma si nu este dispusa sa il cedeze atat de usor pe Mike.

Shelby dezvolta o obsesie periculoasa si bolnavicioasa fata de Mike, decide sa ii recastige cu orice pret iubirea si perfecteaza din primul moment un plan diabolic pentru a o elimina pe Elizabeth din viata acestuia, recurgand inclusiv la crima pentru a-si atinge scopurile macabre.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

  • Distribuția: Mischa Barton