Jackie Chan revine în “Project A 2” cu noi misiuni!

Dragon Ma (Jackie Chan) se întoarce după ce a străbătut mările în căutarea piratului Lo. Ajuns înapoi pe uscat, ofiţerii poliţiei îi încredinţează o nouă misiune, aceea de a elimina corupţia şi de a opri crimele dintr-un orăşel.

De-a lungul menirii sale, mai mulţi compatrioţi chinezi îl ademensc pentru a-i ajuta să-şi susţină cauza revoluţionară. Guvernul manciurian este pe urmele acestor rebeli, iar oricine stă în calea lor va simţi pe pielea lui efectele.



Project A 2 este mult superior faţă de original, după părerea criticilor. Dragon înfruntă şi de această dată poliţiştii corupţi, iar din celebrul grup de revoluţionari face parte populara actriţă din Hong Kong, Michelle Cheung. Multe dintre numerele de acrobaţie făcute de Jackie Chan sunt legendare, inclusiv o secvenţă când Dragon coboară de pe zidul unei clădiri care se prăbuşeşte, în stilul Buster Keaton.

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”