Oamenii mor pe rând în acea clădire care ascunde un mister de nepătruns.

O femeie, Jane Emelin, se mută într-un apartament nou pe care l-a moştenit de la bunica ei, care a murit în el în condiţii destul de ciudate. Imediat ce se instalează, ea constată că vecinii săi sunt nişte persoane foarte ciudate, şi e clar că cineva vrea că ea să plece de acolo deoarece i se spune că apartamentul este invadat de gândaci şi şobolani. Cine este această persoană?

Toată lumea o previne să stea cât mai departe de vecinul de deasupra, însă acesta este singurul care manifestă orice urmă de bunăvoinţă.



Deşi logodnicul ei, Greg, un cunoscut prezentator, insistă să se mute la el, Jane nu vrea. Curând, începe să se confrunte cu evenimente stranii, care par să aibă legătură cu ciudaţii săi vecini. Când viaţa îi este în pericol, Jane trebuie să se mute la Greg. Ea nu va renunţa la încercarea de a descoperi adevărul.


 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”