Cel mai periculos joc pe viaţă şi pe moarte abia acum începe.

Câstigatorii reality show-ului "The Next Action Star", Corinne van Ryck De Groot şi Sean Carrigan, interpretează rolurile unor vânători de mafioţi, care la rândul lor se transformă în vânat.

Sonny Briggs (Sean Carrigan) era un fel de rege al jocurilor de noroc, însă datoriile de la joc l-au lăsat aproape lefter, încât îşi poate permite doar să-şi amintească de trecutul glorios.

Însă norocul îi surâde şi i se oferă şansa să câştige 2,4 milioane de dolari dacă rămâne în viaţă timp de 24 de ore, cu un milionar şi o ucigaşă pe urmele sale.

În mod bizar, Sonny acceptă, deoarece ştie că aceşti bani îi sunt de folos pentru a-şi plăti toate datoriile.

După ce a scăpat ca prin urechile acului de un glonte care îi era destinat, în Las Vegas, Sonny mai are de înfruntat o singură primejdie, în Cleveland, Ohio. El speră că oraşul îi va oferi adăpostul necesar pentru a se menţine în viaţă şi pentru a câştiga jocul.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”