Eddie Murphy te aşteaptă la cea mai tare emisiune TV, unde harul duhovnicesc cu un strop de showbiz e cea mai sigură reţetă de divertisment.

Până ca Morgan Freeman să îşi reverse harul divin asupra personajului jucat de Jim Carrey în filmul Dumnezeu pentru o zi (2003), iar Mike Myers să-şi pună amprenta spirituală asupra Jessicăi Alba şi a tuturor îndrăgostiţilor americani, în The Love Guru (2008), Eddie Murphy a fost printre primii actori care şi-au exercitat aura angelică asupra comediilor hollywoodiene.

În filmul regizat de Stephen Herek, cunoscutul umorist american joacă rolul lui G, un tip despre care nu se ştie altceva decât că a pornit într-o lungă aventură de cunoaştere a sinelui şi a identităţii spirituale.

Numai bine pentru Ricky Hayman (Jeff Goldblum), producătorul unei emisiuni de teleshopping ale cărei audienţe scad dramatic.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Hayman îşi dă rapid seama de potenţialul mediatic al lui G şi îl distribuie ca prezentator în emisiunea lui.

Audienţele cresc, profiturile ating cote nemaiîntâlnite, până când charmul lui G începe să dea rateuri, iar Ricky Hayman începe să-şi pună problema de a-l da afară, până nu e prea târziu.