Războiul dintre un cyborg şi creatorul său este pe cale să izbucnească!

Cea de-a doua aventură a poliţistului Jack Ryan( David Bradley) este de-a dreptul explozivă. Filmul are în centru încercarea lui Ryan de a se înţelege cu fiul lui adoptat, Frankie.

De această dată, printr-o conjunctură misterioasă, misiunea lui începe în momentul în care Jesse Starkraven (Morgan Hunter), căpetenia unui grup de crimă organizată îl omoară pe partenerul lui Ryan. Acesta, însă este readus la viaţă de o organizaţie guvernamentală secretă, numit Anti-Terrorist Group.



Starkraven (rebotezat "Spartacus") este unul dintre cei 5 cyborgi care au fost antrenaţi pentru a efectua misiuni militare ilegale. Toţi cei 5 scapă din laborator şi se refugiază în Iowa, la un centru care funcţionează sub acoperire. Planul lor este acela de a se multiplica şi de a invada şi subjuga omenirea, însă Jack Ryan este pe urmele lor.

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”