În adâncul pădurii, nimeni nu îţi poate auzi ţipătul...

În timp ce conducea într-un ritm ameţitor, noaptea, pe un drum izolat, un tânăr pe nume Cliff are un accident de maşină, în care sunt implicaţi şi prietenii lui, Lauren, Alex şi Eric. Acum tinerii sunt nevoiţi să-şi petreacă noaptea, în jurul unui foc de tabără. Şi cum altfel îşi pot omorâ timpul, decât spunând poveşti de groază.

În povestea intitulată "The Honeymoon", cuplul format din Rick şi Valerie se îndreaptă spre Las Vegas, unde îşi vor petrece luna de miere.

Rick o ia pe scurtătură pentru a vizita, în timpul nopţii, Clayton Caverns, însă un individ pe nume Cole îi sfătuieşte să uite de planul lor deoarece creaturi periculoase îi pot ataca.

"People Can Lick Too" are în centru povestea unei adolescente psihopate, care în ajunul aniversării sale, îşi invită, la ea acasă, prientenul cunoscut pe Internet, deoarece a rămas singură.

Cea de-a treia poveste, "The Locket", îl prezintă pe Scott, un motociclist înrăit care călătoreşte prin ţară.
Având o defecţiune la motocicletă, Scott se opreşte la o casă izolată unde o întâlneşte pe Heather Wallace, o tânără care locuieşte cu tatăl ei. Când acesta revine acasă, el află adevărul despre Heather.

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”