Când frica e departe de a se afla pe lista temerilor pe cale de dispariţie, iar dinozaurii împânzesc pădurile americane, singurul care poate readuce liniştea locuitorilor unui oraş american este Eric Roberts!

Eric Roberts descoperă unul dintre cele mai scandaloase şi mai periculoase proiecte secrete ale guvernului american!

Când unul dintre cele mai mari proiecte secrete ale guvernului american rămâne fără finanţare, este de datoria şerifului Jim Tanner (Eric Roberts) să ucidă creaturile rezultate de pe urma unor experimente pe cât de ambiţioase, pe atât de periculoase. Urmăreşte-l pe starul american în PRÃDÃTORUL, filmul în care liniştea unui orăşel american retras de zgomotul urban, este zdruncinată de dispariţiile misterioase ale unor oameni.

Căutând dovezi care să elucideze misterioasele dispariţii, Jim Tanner descoperă că acele creaturi adăpostite de întuneric şi pădurile din împrejurimi sunt nişte dinozauri evadaţi dintr-o zonă de maximă securitate, aflată acum în stare de ruină.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Abia când Pentagonul descoperă

că în spatele monstruoaselor experimente se află Dr. Hyde (Corbin Bernsen), iar Jim Tanner a dezvăluit secrete bine păzite, sunt trimise trupe speciale cu misiunea de a-l salva pe şerif şi de a ucide orice creatură care le stă în cale. Numai că, dacă dinozaurii au dispărut de milioane de ani, frica rămâne singura senzaţie departe de a se afla pe cale de dispariţie!