Ce nu face tuşa Varvara pentru sănătatea mintală a copilului ei, revenit de la Capitală, unde a studiat agronomia!

VCopiii au crescut, iar grijile şi bucuriile sunt cu totul altele pentru Varvara şi Toderaş. Deşi trăgeau speranţa că bătrâneţile lor vor fi alinate de reuşitele copiilor, cei doi nu reuşesc să facă faţă problemelor pe care le au.

Principala lor îngrijorare este Ionuţ care, nu peste mult timp, va deveni inginer agronom. Însă până la această reuşită, mai e drum lung deoarece Varvara trebuie să-l aducă pe drumul cel bun pe Ionuţ.

Acesta, de când a revenit de la Capitală, mai toată ziua fluieră pe uliţa satului şi dă semne că n-ar fi în toate minţile.

Acum cei doi părinţi, îngrijoraţi fiind de sănătatea mintală a copilului lor, au pus pe planul al doilea muncile la câmp. Astfel, eroii noştri din Viişoara se confruntă în fiecare zi cu situaţii care mai de care mai comice, toate, spre hazul celor care gustă comedia românească.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Veste importantă pentru femei! Cine sunt pensionarele care trebuie să se prezinte la casele teritoriale de pensii

  • Distribuția: Mircea Moldovan, Tamara Buciuceanu-Botez, Marin Moraru, Horatiu Malaele, Anda Onesa, Tora Vasilescu, Ovidiu Schumacher, Paul Lavric, Ana Ciontea