Lucrurile mari se îndeplinesc atunci când visul de a le avea este şi mai mare!

Tânăra de o inteligenţă ieşită din comun, Casey Carlyle nu s-a simţit niciodată împăcată cu ea însăşi. Prinsă între dorinţa de a deveni campioană la patinaj şi dorinţa mamei care vroia ca fiica ei să studieze la Harvard, Casey nu vrea decât să fie ca cele trei revelaţii ale patinajului, Nikki, Tiffany şi Gen. Însă când Casey are ocazia de a se antrena împreună cu Gen şi antrenorul ei, trebuie să o înfrunte pe mama ei şi să-şi urmeze visul.



Cu ajutorul fratelui lui Gen, Casey acceptă această provocare a vieţii care îi va oferi şansa de a deveni o adevărată prinţesă a gheţii.

"Ne interesa o poveste despre o tânără care să depăşească tot soiul de obstacole pentru a-şi îndeplini cel mai ascuns vis al ei, mărturiseşte producătorul Bridget Johnson. De asemenea, ne-am gândit că lumea patinajului artistic este ca un cult pentru tinerii americani, care aşteaptă să fie explorată pe ecrane.
Patinajul este plin de personaje fascinante, conflicte dramatice, dedicaţie şi ca la toate sporturile, secrete, mai mult sau mai puţin amuzante sau chiar nebănuit de murdare.

Regizorul Tim Fywell adaugă: "Pentru a face să funcţioneze povestea, trebuie să pătrunzi în mintea lui Casey şi să simţi că eşti cu ea în lupta de a reuşi, de a intra în competiţie.

Michelle Trachtenberg are această abilitate şi are o caldură fantastică, un soi de personalitate care emană un adevăr psihologic, împrumutându-i astfel lui Casey un fel de a fi natural, real.


Pentru echipa de producţie, Joan Cusack, mamă ea însăşi şi o actriţă renumită pentru filmele de comedie, a oferit în acest film un amestec între o personalitate bănuitoare şi o autenticitate emoţională deosebită. Joan a pus enorm de mult suflet. Prezenţa ei a ridicat standardul de muncă a fiecăruia.

Cusak şi-a petrecut mult timp în compania lui Michelle Trachtenberg, pe care a ajuns s-o admire pentru exuberanţa şi entuziasmul cu care abordează orice lucru.




 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Veste importantă pentru femei! Cine sunt pensionarele care trebuie să se prezinte la casele teritoriale de pensii