“Prizoniera destinului”, îndrăgita producție turcească inspirată din fapte reale, revine în casele românilor cu noi episode pline de emoție și suspans, începând din 8 decembrie, de la ora 20:00, la Kanal D, după ce serialul “Doctorul minune” va fi ajuns la final.

Povestea tulburătoare de viață a frumoasei Zeynep (Demet Ozdemir), copila născută într-o familie plină de lipsuri, merge mai departe. Telespectatorii s-au atașat de această tânără care a trecut printr-o serie de încercări.

Crescută de Nermin (Senan Kara), mama adoptivă, și ajunsă la maturitate, Zeynep l-a cunoscut pe Mehdi (İbrahim Çelikkol), alături de care și-a întemeiat o familie.  Deși părea că drumul lor va fi unul lin, viața avea să supună tânăra familie la tot felul de încercări. Zeynep și Mehdi au ajuns să divorțeze și o serie de evenimente tragice le marchează, în continuare, destinele.

După ce a depășit cu bine o situație limita, care i-a pus viața în pericol de moarte, Mehdi s-a întors după gratii, acuzat fiind că a înjunghiat un coleg de celulă.

În acest timp, Bariș, tânărul avocat care s-a îndrăgostit de Zeynep, speră că relația cu frumoasă față treacă la alt nivel. La fel speră și Nermin, mama adoptivă a frumoasei fete, care vede în chipeșul avocat bărbatul potrivit pentru fiica ei.

Telespectatorii îl vor regăși pe Mehdi într-un moment cheie al vieții lui. Acesta se prezintă în sala de judecată, în fața instanței, urmând să-și primească sentința.

Zeynep, care încă se simte aproape de familia Karaca, face tot posibilul să-i ajute, să le fie aproape, cu toate că Bariș, dacă ar afla asta, ar reacționa vehement față de frumoasa față. Tânăra urmează să facă o <mișcare> neașteptată, menită să schimbe destinul lui Mehdi, dar și pe cel al întregii familii Karaca.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”

Nu ratați noile episode din serialul “Prizoniera destinului”, cu Demet Özdemir (Zeynep) și İbrahim Çelikkol (Mehdi), în rolurile principale, din 8 decembrie, de la ora 20:00, la Kanal D.