Fantasticul, magia, misticismul şi legenda îşi găsesc lăcaşul pe Muntele Fermecat.

Legendarul regizor Tsui Hark crează “Zu Warriors From the Magic Mountain”, o poveste ravisantă în care efectele speciale îşi au un loc în vârf. Acţiunea filmului este plasată, în secolul V, în China şi se concentrează asupra unui tânăr Ti Ming-chi (Yuen Biao) din armata West Zu. Acesta care se îndepărtează de câmpul de bătălie şi ajunge undeva pe un tărâm magic în care sălăşluiesc demoni şi criminali care ştiu să mânuiască foarte bine o sabie.



Dupa ce este salvat de către nobilul războinic Ting Yin (Adam Cheng Siu-chau), Ti îşi uneşte forţele cu cele ale bandei de luptători, din care fac parte călugărul budist Hsiao Yu (Damian Lau Chung-yan), Yi Chen (Mang Hoi) şi un vrăjitor bătrân pe nume
Long Brows (Sammo Hung). Aceştia pornesc lupta împotriva terorii instaurate de Demonul Cel Sângeros. În ciuda puterilor magice ale lui Long Brows, Demonul îl atacă şi îl otrăveşte pe Abbot Hsiao.


Ting şi banda de luptători îl duc pe călugărul rănit la misterioasa Contesă de Jade Pond (Brigitte Lin Hsia) sperând că puterile ei îl vor vindeca. Deşi reuşeşte să-l vindece pe Hsiao, Demonul pune stăpânire pe Ting. Puterea pe care o deţine acum Demonul este prea mare, iar Contesa nu poate decât să-şi înconjoare castelul cu un bloc imens de gheaţă şi să aştepte până când războinicii ei vor găsi legendarele Săbii Gemene care se afla în vârful Muntelui Blade Peak.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”