Lupta pentru supravieţuire este o miză mult prea preţioasă pentru a nu fi câştigată de Războinicii Planetei !

Ali este o adolescentă convinsă că tatăl ei, om de ştiinţă, face diferite experimente pe animale, în secret, pentru a descoperi leacul împotriva cancerului.

Noul ei iubit, Chris, este paznic în laboratoarele tatălui ei, însă îi dezvăluie acesteia că este un activist convins care luptă pentru protejarea animalelor şi face parte din gruparea Războinicii Planetei. Atunci, Ali se hotărăşte să-i fure tatălui său cardul de acces pentru a-l ajuta pe Chris în misiunea sa.



În noaptea desfăşurării misiunii, Ali se întâlneşte şi cu restul membrilor care fac parte din organizaţie. Liderul lor, Jade, devine instantaneu rivalul ei, deoarece aceasta nu a reuşit să pună mâna pe cardul de acces al tatălui ei, stârnindu-i antipatia. Ajunşi în interiorul laboratoarelor, tinerii nu găsesc animale pe care să le salveze, în schimb, spre ghinionul lor, alarma se porneşte brusc, iar echipa răspunzătoare cu securitatea îşi face imediat apariţia.


La suprafaţă, tatăl lui Ali îl imploră, în van, pe proprietarul laboratoarelor să nu iniţieze procedura de decontaminare, care constă în exterminarea a tot ceea ce se găseşte în holurile subterane. În curând, Războinicii Planetei, împreună cu echipa de securitate află în ce constau, de fapt, experimentele. Unul dintre gardieni întâlneşte o fată, Maya, bolnavă de cancer, care s-a transformat într-un mutant din cauza experimentelor care s-au făcut asupra ei.
Acum ea se hrăneşte doar cu organe umane şi atacă cu tentaculele care îi cresc din mâini şi pe gură.

Din cauză că genele ei au suferit o mutaţie, ea se poate regenera rapid, fiind indestructibilă atâta timp cât mănâncă. Atât războinicii Planetei, cât şi echipa de securitate se luptă acum să supravieţuiască.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”