In timp ce vizitează mormântul părinților ei la comemorarea celor zece ani de când au trecut în neființă, o fată pe nume Bird (Ella Ballentine) vede și fotografiază un asasin plătit (Laurence Fishburne) cum omoară oamenii care participă la înmormântare. Acesta încearcă s-o ucidă și pe ea, dar fata reușește să fugă în pădure. Bird ajunge la casa unui veteran de război, Carter (Thomas Jane), care promite s-o apere.

Ajungând la rândul său la acea casă, asasinul deschide focul asupra celor doi, iar Carter ripostează, ambii alegându-se cu răni. În timpul unei pauze, asasinul încearcă să-l convingă pe Carter să i-o predea pe fată și îl va lăsa în pace pe el, însă acest lucru nu se întâmplă. Carter află de la fată ce s-a întâmplat la cimitir și că are o poză cu chipul asasinului. Cotrobăindu-i prin lucrurile de la subsol, asasinul descoperă fosta carieră de militar a lui Carter și încearcă să-i spună că și el este fost militar și înțelege de ce o protejează pe fată.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Între timp, un ajutor de șerif gaseste mașinile abandonate de la cimitir.

Înapoi la casa unde se poartă conflictul, asasinul descoperă un lucru din trecutul lui Carter și încearcă să îl atace pe cale psihologică, ramintindu-i tragicul incident ca să-l facă să cedeze. Bird, pe de altă parte, încearcă să-l tempereze pe Carter deoarece el este singura ei speranță de supraviețuire, reușind să-l motiveze să lupte în continuare pentru salvarea ei și prinderea criminalului.

  • Distribuția: Regia Adam Alleca; Cu Laurence Fishburne, Thomas Jane, Ella Ballentine