“The Highwayman”, un thriller cu aromă de comedie, despre fraudă, spărgători de bănci şi iubiri regăsite.

Francis Boyd Drake are o zi proastă. Lucrând pentru o companie care se ocupă cu vânzarea de telefoane, şeful său cel sadic, Phil Bishop, se hotărăşte să-l dea afară, apoi îl acuză de fraudă.

Soţia lui, aflată pe patul de moarte, sătulă de atâtea probleme îl părăseşte. Şi pentru că propietara împreună cu fiul ei aruncă în aer locuinţa vecină, Drake îi salvează şi câştigă chiria pe o săptămână.



Tot în acest timp, încercând să-şi găsească tatăl timp de opt ani, Ziggy Watson se mută din oraş în oraş. Însă ultima ei slujbă într-un magazin de bijuterii o aduce faţă în faţă cu doi infractori care atunci când jefuiesc magazinul reuşesc să scape de poliţie, dar nu şi de Ziggy. Ea este hotărâtă să plece cu ei în oraşul următor, chiar dacă întâlnirea cu tatăl său nu va fi ce sperase, iar acesta îi va aduce alte necazuri...



 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”