Regii Kung Fu îşi dispută supremaţia în "Prodigal Son"

Legendarul Sammo Hung Kam-Bo, cunoscut şi din serialul "Expertul", este scenaristul, regizorul, dar şi interpretul unuia dintre rolurile principale din filmul "Prodigal Son".

Leung Chang, fiul unui om foarte bogat, trăieşte foarte mulţumit cu impresia că este cel mai bun luptător din Canton şi cunoaşte toate secretele Kung Fu, din moment ce în toată provincia nu mai există niciun adversar pe măsura lui.

Dar visul infailibilităţii sale se spulberă în momentul când Leung este provocat la luptă de un actor abia sosit în oraş şi suferă o dureroasă şi umilitoare înfrângere.



Cu această ocazie tânărul află că toţi luptătorii de arte marţiale din oraş erau mituiţi de tatăl său, din pură şi simplă... dragoste paternă. Leung se hotărăşte să înveţe arta de a lupta cu un adevărat maestru şi să îşi recupereze fără întârziere titlul de rege al Kung Fu.
 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”