Cu un umăr dislocat şi câţiva dinţi rupţi pe platourile de filmare, Russell Crowe îţi dă întâlnire în RENÃSCUT DIN CENUŞÃ, filmul în care bunăstarea unei familii modeste e decisă pe ringul de box!

Russell Crowe îşi salvează familia pe ringul de box!

După ce a intrat în atenţia tuturor cu rolul principal din Gladiatorul (2000), Russell Crowe urcă în ringul ambiţiilor extreme, sub regia lui Ron Howard, în RENÃSCUT DIN CENUŞÃ. Inspirat după un caz real, filmul urmăreşte ascensiunea pugilistului profesionist Jim Braddock (Russell Crowe) până la momentul în care îl provoacă pe Max Baer (Craig Bierko) pentru titlul de campion mondial la categoria grea.

Având o viaţă sărăcăcioasă, Braddock se luptă din greu pentru a-şi întreţine familia. Când şansele par să nu-l mai favorizeze deloc, Braddock decide să îşi încerce ultima şansă în ringul de box unde, susţinut moral de soţia lui interpretată de Renée Zellweger, se ambiţionează să-şi recâştige renumele pierdut.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Pentru

acest film, Russell Crowe s-a pregătit temeinic alături de pugilişti profesionişti. Până la marea finală împotriva personajului jucat de Craig Bierko, Crowe a luptat cu pugilişti reali cărora li s-a spus să lovească extrem de aproape de corpul actorului. Din nefericire, anumite lovituri nu au putut fi oprite la timp, iar Russell Crowe s-a ales cu un umăr dislocat şi dinţi rupţi pe platourile de filmare. Totuşi, actorul de origine neozeelandeză nu s-a lăsat răpus de duritatea scenelor şi chiar a slăbit 22 de kilograme pentru a-şi putea interpreta cât mai bine personajul.