Asasinul din Scream e gata de un nou atac, iar lista lui de victime este şi mai mare!

La un an de la premiera Scream, regizorul Wes Craven a decis să ducă mai departe seria crimelor din Woodsboro, cu şi mai mult umor negru. Acum, supravieţuitorii din primul film sunt studenţi la Windsor College din Cincinatti. Gale Weathers (Courteney Cox) a scris între timp o carte care acum a devenit scenariu pentru un lung metraj de succes, iar Dewey se stabileşte şi el la aceeaşi universitate, pentru a o apăra pe Sidney (Neve Campbell).

Deloc o piedică pentru Wes Craven, asasinul întruchipat în filmul anterior de regizor se mută şi el la Windsor College, pentru a-şi satisace setea de sânge. Cum şi mai mult suspans e binevenit, thrillerul a început chiar de pe platourile de filmare. Niciunuia dintre actori nu i s-a permis să afle cine interpretează rolul asasinului, deşi se afla cu ei pe acelaşi platou. Mai mult, fiecare actor a trebuit să-şi cunoască replicile, fără a avea ultimele zece pagini din scenariu.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Supradoza de mister impusă de Wes Craven a adus şi câteva elemente pozitive pentru realizarea SCREAM 2.

Courteney Cox l-a constrâns pe David Arquette să revină la rolul lui din acest film, iar Sarah Michelle Gellar a semnat contractul pentru rolul ei, fără să citească măcar un rând din scenariu.