Un secret din trecut poate afecta o căsnicie fericită din prezent. Urmăreşte-l pe Jack Ellis (Johnny Yong Bosch) încercând să-şi apere familia de actele criminale ale unei bande de răufăcători mascaţi, dar şi de propriul lui trecut care îi ameninţă actuala căsnicie.

 

O viaţă liniştită alături de familie nu înseamnă neapărat şi un trecut la fel de liniştit. După ce şi-a construit o casă la marginea unui orăşel american, Jack Ellis (Johnny Yong Bosch) trăieşte liniştit alături de familia lui. După o petrecere de weekend, la scurt timp de la plecarea musafirilor, el şi soţia lui Lisa (Pamela Walworth) sunt asaltaţi de o bandă de răufăcători mascaţi, care vor să-i ucidă.

Iniţial şocat de apariţia acestui grup, Jack ripostează violent spre surprinderea soţiei lui, care nu înţelege legătura dintre el şi aceşti intruşi.

După ce lucrurile se mai liniştesc, Lisa îşi dă seama că Jack ascunde un secret dureros, pe care nu vrea să-l împărtăşească cu soţia lui. Va reuşi Jack să-şi salveze familia? Urmăreşte SECRETE DIN TRECUT şi află dacă Jack va face faţă unei astfel de situaţii şi dacă va reuşi să-şi salveze căsnicia care, datorită secretelor din trecut, acum este serios periclitată.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”