O seară de Halloween se transformă într-un coşmar terifiant

Cândva a trăit un băieţel pe nume Victor Crowley. S-a născut diform, iar glumele erau prea dulci când venea vorba de înfăţişarea lui. Aşa că, aproape toată viaţa şi-a petrecut-o închis în casa tatălui său. În noaptea de Halloween, mai mulţi copii au început să arunce cu crengi arse pentru a-l speria, dar bătrâna casă Crowley a luat foc.

Când tatăl lui Victor a venit acasă, aceasta era în flăcări.

A mers în hambar, a luat un topor şi a început să lovească uşa din faţă a casei, fără să ştie că Victor se lipise de ea în încercarea de a ieşi din casă. Tatăl lui îl lovi cu toporul direct în faţă şi îl omorî.

Bătrânul şi-a jelit copilul până a început să se izoleze definitiv, iar 10 ani mai târziu a murit. Se spune că oamenii dispar în mlaştina de lângă casa Crowley şi că micuţul poate fi auzit ţipând după tatăl său prin păduri şi pe lângă casă.

Astfel, când un grup de turişti care face un tur al locurilor din New Orleans se trezeşte aruncat în pustietate, seara de distracţie şi glume se transformă într-un coşmar terifiant.
 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”