"Spargatorul de nuci" este una din cele mai indragite povesti din toate timpurile in care fantasticul si personajele fabuloase prind viata!

Mary (Elle Fanning), o fetita de 9 ani, se plictiseste in frumosul oras Viena. In ajunul sarbatorilor de iarna insa, lucrurile incep sa se inveseleasca odata cu sosirea unchiului sau iubit, Albert (Nathan Lane), care ii aduce un dar nepretuit: un spargator de nuci fermecat. In noaptea de Craciun, Spargatorul de nuci se trezeste la viata si o poarta pe Mary in regatul lui magic, in care zanele, dulciurile si jucariile sunt insufletite.



Fetita, fascinata de lumea de vis, se trezeste repede din feerie cand afla ca taramul fermecat este in pericol, fiind amenintat de legile tiranice impuse de Regele Soarecilor (John Turturro) si diabolica sa mama (Frances de la Tour). Cand Spargatorul de nuci este rapit, Mary si noii sai aliati sunt nevoiti sa afle cat mai repede secretul Regelui Soarecilor pentru a putea salva imparatia magica si pe iubitul lor prieten.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

  • Distribuția: Andrei Konchalovsk, John Turturro, Elle Fanning, Nathan Lane, Frances De La Tour