“Povestea unui secret dintr-un oraş, în care o familie e adusă în pragul unei crize şi o fetiţă se chinuie să dezvăluie un adevăr.”

Goldie Hawn a strâns numeroase critici pozitive cu debutul său regizoral pentru acest film care înfăţişează efectele rasismului din America de Sud, la începutul anilor "60. În timp ce în 1962 Cuban Missile Crisis genera panică printre adulţi, tânăra Lilly Kate Burns, în vârstă de 12 ani visa la o carieră de dansatoare.

Problema este cum va reuşi ea să scape de existenţa anostă a oraşului în care locuieşte, unde este înconjurată de mama sa care e o victimă a revoltei, de unchiul, un propietar de teatru, mătuşa Emma şi instructorul alcoolic de dans, Muriel.

Lilly, contrar a ceea ce se întâmplă, este prietenă cu tânărul Billy, şi cu pastorul Jediah Walker, care sunt negri.

Unchiul Ray a dat o singură reprezentaţie şi când un băieţel negru moare în incendiul provocat la teatru, tragedia izbucneşte subit şi înrăieşte conflictul rasial. Unchiul Ray este acuzat pe nedrept de moartea copilului.
 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”