Victimele celor mai crunte orori sunt alese prin camerele de supraveghere.

Pentru un actor precum Armand Assante, chiar şi un rol de paznic îi poate ilustra şarmul şi seriozitatea cu care şi-a conturat unul dintre cele mai sonore nume din filmele de acţiune. În thriller-ul lui Fritz Kiersch, Assante joacă rolul lui Harley, paznic într-un mall. Datorită seriozităţii cu care îşi tratează meseria, Harley e privit cu suspiciuni de unii dintre colegii lui. Chiar şi când este amendat de şeful lui, pentru că a reţinut un hoţ de bijuterii.

Totuşi, această atitudine exemplară ascunde un secret macabru, pe care Harley îl ţine închis într-o cameră în care doar el are acces. Bănuiţi de Harley că fac afaceri necurate, Claire (Laurie Fortier) şi Dennis (Nick Cornish), doi dintre angajaţii acestui mall, urmăresc toate acţiunile temutului paznic, astfel ajungând la camera secretă în care personajul interpretat de Armand Assante îşi torturează suspecţii.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”