Kanal D le aduce telespectatorilor un nou serial turcesc, “Tablou de familie”.

Kanal D le va aduce telespectatorilor un nou serial turcesc, “Tablou de familie” (cu titlul original- “Evlilik Hakkinda Her Sey”/ “All about Marriage”), o dramă complexă, cu poveşti de dragoste şi istorii de familie complicate.

Producția “Tablou de familie” aduce în fața telespectatorilor povestea emoționantă a unei căsnicii care ajunge în pragul divorțului, cei doi soți fiind ei înșiși avocați cu expertiză în astfel de spețe. Deși specializați în avocatura de divorț și martori a procesului dramatic de separare, aceștia trăiesc ei înșiși o asftel de experiență dureroasă și descoperă că niciodată nu poți fi pregătit să faci

față unei asemenea încercări.

În mijlocul acțiunii se află patru femei puternice, mama și cele trei fiice, care împart același trecut dureros, găsind metode diferite de a face față pierderilor, dar și noilor începuturi. Çolpan Cevher (Sumru Yavrucuk) este o avocată renumită care a reușit să dezvolte una dintre cele mai bune case de avocatură specializată în divorțuri din Istanbul, avându-le alături pe fiicele sale, Azra Günay (Gökçe Bahadir) și Sanem Cevher (Gökçe Eyüboglu). 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Telespectatorii Kanal D le vor revedea în rolurile principale pe talentata Sumru Yavrucuk, cunoscută pentru rolurile sale din serialele "Fatmagul" și "Nehir", pe frumoasa actriță Gökçe Eyüboğlu, din producția "Promisiunea", dar și pe Tülin Ece, care a interpretat-o pe Menekşe în "Fiica ambasadorului", toate serialele amintite fiind difuzate de Kanal D.

Serialul “Tablou de familie” aduce la Kanal D povești de viață complexe, secrete de familie ce se devoalează pas cu pas, dragoste, trădare, dar și loialitate și, nu în ultimul rând, separarea, ca modalitate de depășire a conflictelor, dar și ca vârtej al emoțiilor și strategiilor de tot felul.