"Tineri şi nebuni", o comedie în care câţiva tineri încearcă să depăşească graniţe adolescenţei

"Tineri şi nebuni"("The Naked Ape") este o comedie despre prietenie, nesiguranţă, ritualuri şi uitarea idealurilor, despre cum un adolescent încearcă să fugă de responsabilităţi, de probleme şi cum încearcă să accepte schimbările care se petrec în interiorul lui.

Alex (Josh Wise) este un adolescent instabil ai cărui unici prieteni sunt James (Sean Shanks), un mincinos cu carismă şi Eric (Tony LaThanh), un skater ahtiat după cumpărături.

Cei trei prieteni pornesc într-o vară, într-o călătorie, înainte de a se întoarce la şcoală, în ultimul an, însă Alex are alte planuri care nu includ întoarcerea înapoi în St.

Louis.

Călătorind prin New Mexico, ei se întâlnesc cu Susie (Chelse Swain) şi Kristie (Amanda Macdonald), două adolescente care încearcă să scape de plictiseala instaurată în oraşul lor. Kristie se hotărăşte să se alăture băieţilor, ca să scape şi de tatăl abuziv, iar Susie se lasă convinsă să intre în toată această tevadura.

Însă Eric îl trădează pe Alex lăsându-l singur, pe drum cu Susie, în Utah, iar cei doi vor trebui să facă faţă noilor aventuri.




 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”