Faceţi cunoştinţă cu…călăul!

"Judge and Jury" ("Tribunalul Groazei") este cel mai bun thriller al regizorului John Eyres, care reia tema criminalului condamnat la moarte prin electrocutare. Plecând de la filme precum “The Horror Show”, “The First Power”, “Fallen” sau “Shocker”, regizorul exploatează faptele demonice ale criminalului Meeker, redând o acţiune minimalistă şi lăsând toată atenţia publicului să se concentreze pe scenele definitorii, în care protagoniştii îşi dispută conflictul.

David Keith nu a fost niciodată mai hilar ca în interpretarea maniacului Meeker, costumându-se în diferite personaje, începând cu Elvis, bucătar francez, un biker cu părul portocaliu şi continuând cu un clovn sau un

profesor îmbrăcat cu un sacou elegant.

Astfel, îl vedem pe Joseph Meeker (David Keith), un criminal cu sânge rece, cum este prins în mijlocul unui jaf de către un poliţist, Michael Silvano (Martin Kove). Meeker este condamnat la moarte pentru toate crimele pe care le-a comis, însă promite că se va întoarce din mormânt şi se va răzbuna, torturându-l pe Michael într-o manieră satanică şi omorându-i soţia.

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”