Orice naş îşi are naşul…până şi un hoţ profesionist!

Luke Delson adoră să fure maşini de amorul artei şi, deşi este bun în ceea ce face, un detectiv dintr-un orăşel, e pe urmele lui pentru a-l face răspunzător de toate furturile din oraş. În curând, după o întâlnire între patru ochi cu poliţiştii, el primeşte un telefon de la Chiarkos, un baron al petrolului.

Chiarkos vrea ca Delson să-i fure maşinile de la o expoziţie, Concours d"Elegance, pe care el o sponsorizează în Franţa.

Acesta acceptă pe loc şi zboară spre Franţa, cu detectivul pe urmele lui. Acolo Chiarkos îi vorbeşte despre prototipul unei super maşini, RPM, care nu are nevoie de combustibil şi care poate întrece toate celelalte automobile.

Ştiind asta, preţul petrolului ar scădea, astfel îi oferă lui Delson 1 milion de dolari pentru a fura RPM-ul. Delson va trebui să se grăbească, dacă nu vrea ca un alt hoţ, Claudia, să i-o ia înainte!
 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”